Afvallen met DieetPro!

Wat is DieetPro en hoe werkt het dieet?

Wil jij snel, verantwoord en makkelijk afvallen? Er is geen dieet shake te vergelijken met DieetProGeen lastige recepten maar een simpel DieetPro eetschema die je altijd ontvangt bij jouw bestelling en afwisselende recepten die makkelijk te vinden zijn op de website.

DieetPro is een unieke formule van slechts 79 kcal per shake die nagenoeg koolhydraatvrij, vetvrij en suikervrij is. DieetPro bevat per shake maar liefst 18 gram van een speciaal soort eiwit. Daarnaast bevat DieetPro een complete mix van vitamines en mineralen, waaronder vitamine B2, B3, B5, B6 en B12 die energie helpen vrij maken uit vet, koolhydraten en eiwitten en chroom om de bloedsuikerspiegel in balans te houden zodat de productie van het dik makende hormoon insuline beperkt blijft. 

Ook bevat DieetPro groene thee extract dat de vetverbranding verhoogt, de stof L-carnitine en VitaCholine™, gemaakt met natuurlijke wijnsteenzuur. Van deze stof Choline is wetenschappelijk aangetoond dat het bijdraagt aan een normale vetstofwisseling en het lichaam helpt te reinigen via de lever.

Met deze unieke eigenschappen is DieetPro niet te vergelijken met andere dieet shakes die meestal het goedkope soja eiwit bevatten en vaak vol zitten met snelle suikers zoals dextrose of maltodextrine. Niet voor niets is DieetPro al jaren op rij het best verkochte dieet product in drogisterijen en gezondheidswinkels!

Het grote voordeel aan DieetPro is dat je verspreid over de dag blijft eten en dagelijks 2 shakes combineert met gezonde voeding en eiwitrijke voeding. Hierdoor is het dieet eenvoudig toe te passen in een druk leven en makkelijk vol te houden.

DieetPro is verkrijgbaar in de 10 heerlijke smaken aardbei, banaan, cappuccino, caramel, chocolade, forest fruit, kers, kokos, mango en vanille.

Een pot DieetPro van 500 gram bevat maar liefst 22 doseringen. 

Tijdens een dieet is het belangrijk om voldoende vitamines, mineralen, vezels en omega-3 vetzuren binnen te krijgen. Hiervoor bieden de voedingssupplementen Multi Totaal, Vezelcomplex, en Visolie Forte een uitkomst.

Voor een optimaal resultaat kan DieetPro gecombineerd worden met DieetPro Glucomannan capsules. Van glucomannan is wetenschappelijk bewezen dat het helpt om af te vallen wanneer 3 maal daags 1 gram (2 capsules) voor de maaltijden worden ingenomen met een glas water.

Ook voor het verhogen van de vetverbranding hebben de gebruikers van dieet pro ervaringen die op een heel positief resultaat wijzen met de Groene Thee capsules. 

Hoe gebruik je DieetPro?

Met DieetPro neem je dagelijks 1 shake ’s morgens en 1 shake ’s middags gecombineerd met gezonde tussendoortjes & avondeten. Je blijft verspreid over de dag eten en ook de avondmaaltijd wordt niet overgeslagen. Hierdoor is DieetPro eenvoudig vol te houden en makkelijk toe te passen in een druk gezinsleven.

Je kunt beginnen met dagelijks 1 shake ’s morgens en 1 shake ’s middags gecombineerd met de tussendoortjes & avondeten.

Vervolgens kun je er voor kiezen om af te bouwen naar 1 shake per dag. Ook kan je een vaste dag in de week als DieetPro dag aanhouden (bijvoorbeeld iedere maandag) waarop je dan 2 shakes combineert met de tussendoortjes & avondeten.

Waarmee kun je DieetPro mengen?

Meng 1 afgestreken maatschep DieetPro of DieetPro Stevia in een glas koud water of magere (soja)melk voor een heerlijke shake. Of roer het door de magere yoghurt om deze om te toveren tot een heerlijke aardbeien-, bananen-, chocolade- of vanille yoghurt.

Begin vandaag met het nr. 1 dieetproduct; DieetPro!

Weekmenu
Volg ons op social media
Wil jij meer tips over afvallen?

Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief met tips, recepten, kortingsacties en nog veel meer!