Gratis verzending vanaf €25,- - Werkdagen vóór 16:00 besteld, dezelfde dag verzonden - Avondbezorging mogelijk

Hoe werkt DieetPro?

Geen lastige recepten maar een simpel 7 dagen DieetPro eetschema met 7 eetmomenten op een dag. Dus niet alleen maar shakes! Geen crashdieet. Je eet met de avondmaaltijd gewoon mee met het gezin, alleen beperk je jouw koolhydraten. Wil je het strikter aanpakken voor jezelf, dan kun je op onze website veel verantwoorde recepten vinden. Eiwitrijk en laag in kcal. Het weekmenu ontvang je altijd bij de bestelling.

DieetPro is verkrijgbaar in de 10 heerlijke smaken aardbei, banaan, cappuccino, caramel, chocolade, forest fruit, kers, kokos, mango en vanille. Ook hebben wij altijd een wisselende Special Edition! Een pot DieetPro van 500 gram bevat maar liefst 22 shakes. 

Hoe gebruik je DieetPro?

Met DieetPro neem je dagelijks 1 shake ’s morgens en 1 shake ’s middags gecombineerd met gezonde tussendoortjes & avondeten. Je blijft verspreid over de dag eten en ook de avondmaaltijd wordt niet overgeslagen. Hierdoor is DieetPro eenvoudig vol te houden en makkelijk toe te passen in een druk gezinsleven.

Meng 1 afgestreken maatschep DieetPro of DieetPro Stevia in een glas koud water, magere (soja)melk of ongezoete amandelmelk voor een heerlijke shake. Of roer het door de magere yoghurt om deze om te toveren tot een heerlijke aardbeien-, bananen-, chocolade- of vanille yoghurt bijvoorbeeld.

Tijdens een dieet is het belangrijk om voldoende vitamines, mineralen, vezels en omega-3 vetzuren binnen te krijgen. Hiervoor bieden de voedingssupplementen Multi Totaal, Vezelcomplex, en Visolie Forte een uitkomst. 

Voor een optimaal resultaat kan DieetPro gecombineerd worden met DieetPro Glucomannan capsules. Van glucomannan is wetenschappelijk bewezen dat het helpt om af te vallen wanneer 3 maal daags 1 gram (2 capsules) voor de maaltijden worden ingenomen met een glas water. De werking van Glucomannan is het stillen van de honger.

Mocht je ondanks de 7 eetmomenten nog trek hebben kun je Glucomannan 3x per dag innemen met een groot glas water. De vezel zet zich in de maag uit tot een natuurlijke brij waardoor je eerder een voldaan gevoel hebt. Heb je alleen moeite met de avondmaaltijd nadat je je de hele dag keurig aan het weekmenu hebt gehouden, dan neem je ze voor de avondmaaltijd in.

Ook voor het verhogen van de vetverbranding hebben de gebruikers van dieet pro ervaringen die op een heel positief resultaat wijzen met de Groene Thee capsules. 

Wat is er zo uniek aan DieetPro?

Maar hoe werkt Dieet Pro? Wat maakt de shake anders dan andere afslankshakes? DieetPro is een unieke formule van slechts 79 kcal per shake die nagenoeg koolhydraatvrij, vetvrij en suikervrij is. DieetPro bevat per shake maar liefst 18 gram van een speciaal soort eiwit. Daarnaast bevat DieetPro een complete mix van vitamines en mineralen, waaronder vitamine B2, B3, B5, B6 en B12 die energie helpen vrij maken uit vet, koolhydraten en eiwitten en chroom om de bloedsuikerspiegel in balans te houden zodat de productie van het dik makende hormoon insuline beperkt blijft. 

Ook bevat DieetPro groene thee extract dat de vetverbranding verhoogt, de stof L-carnitine en Choline bitartraat. Van deze stof Choline is wetenschappelijk aangetoond dat het bijdraagt aan een normale vetstofwisseling en het lichaam helpt te reinigen via de lever. Met deze unieke eigenschappen is DieetPro niet te vergelijken met andere dieet shakes die meestal het goedkope soja eiwit bevatten en vaak vol zitten met snelle suikers zoals dextrose of maltodextrine. 

Het grote voordeel aan DieetPro is dat je verspreid over de dag blijft eten en dagelijks 2 shakes combineert met gezonde voeding en eiwitrijke voeding. Hierdoor is het dieet eenvoudig toe te passen in een druk leven en makkelijk vol te houden. Ook treedt het jojo-effect niet op omdat je helemaal gewend bent geraakt aan jouw gezonde leefstijl en inzicht hebt gekregen in jouw valkuilen.

Heb je advies of hulp nodig? Onze voedingsdeskundigen helpen je graag, helemaal gratis! Je kunt ons bereiken via de chatfunctie op de website, via de mail op  of je kunt ons bellen op 0251 – 860 277

Heb je jouw streefgewicht bereikt?

Dan kun je er voor kiezen om af te bouwen naar 1 shake per dag. Ook kan je een vaste dag in de week als DieetPro dag aanhouden (bijvoorbeeld iedere maandag) waarop je dan 2 shakes combineert met de tussendoortjes & avondeten.

Hoe werkt DieetPro? 1
Afbeelding van het logo van DieetPro met de slogan, DieetPro, het nummer 1 dieet van Nederland.
Volg ons op social media
Wil jij meer tips over afvallen?

Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief met tips, recepten, kortingsacties en nog veel meer!