Gratis verzending vanaf €25,- - Werkdagen vóór 16:00 besteld, dezelfde dag verzonden - Avondbezorging mogelijk

Hoeveel kilo kun je per week afvallen met DieetPro?

Een veel gestelde vraag is hoeveel kilo je per week kunt afvallen als je Dieet Pro gebruikt. Het antwoord op deze vraag is per persoon verschillend. Iemand die van nature een snelle stofwisseling heeft verbruikt bijvoorbeeld veel meer calorieën dan iemand die een trage stofwisseling heeft. Ook is de dagelijkse verbranding van iemand die veel sport of beweegt hoger dan iemand die niet sport en bijvoorbeeld een zittend beroep heeft. De resultaten van personen die een snelle stofwisseling hebben en veel sporten zullen dus veel beter zijn dan iemand met een trage stofwisseling die niet sport. Wel is het zo dat eigenlijk iedereen die het Dieet Pro weekmenu aanhoudt hiermee afvalt. 

Door het Dieet Pro weekmenu aan te houden als richtlijn eet je verspreid over de dag eiwitrijke producten. Hierdoor blijft de stofwisseling actief en de bloedsuikerspiegel in balans. Doordat er veel groente en ook fruit is opgenomen in het weekmenu krijg je vitamines, mineralen en vezels binnen en blijft ook de zuurgraad in balans omdat groente en fruit een ontzurende werking hebben. Te veel fruit is niet goed want fruit bevat wel veel fruitsuikers. Groente/rauwkost zoals komkommer, tomaat, paprika en sla heeft de voorkeur.

Sneller afvallen?
Sommige gebruikers van Dieet Pro vragen weleens of ze drie shakes per dag kunnen nemen en hiernaast zo min mogelijk eten om in korte tijd veel af te vallen. Dit is niet aan te bevelen omdat je kans hebt dat je lichaam hierdoor in de spaarstand gaat staan en zuiniger om zal gaan met de energie die het via de voeding geleverd krijgt. Ook heb je kans dat je tekorten krijgt aan voedingsstoffen waardoor je lichaam uit balans raakt. Je kunt veel beter het Dieet Pro weekmenu aanhouden en dit aanhouden totdat je je streefgewicht hebt bereikt. Je ontvangt het weekmenu altijd bij de bestelling.

 

of kijk eens bij

Volg ons op social media
Wil jij meer tips over afvallen?

Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief met tips, recepten, kortingsacties en nog veel meer!