Gratis verzending vanaf €25,- - Werkdagen vóór 16:00 besteld, dezelfde dag verzonden - Avondbezorging mogelijk

Onze producten

DieetPro is een heerlijke eiwitshake van slechts 79 kcal per shake. Nagenoeg geen koolhydraten en geen toegevoegde suikers, gezoet met Sucralose of Stevia. Verkrijgbaar in de volgende 10 heerlijke smaken. Aardbei, Banaan, Cappuccino, Caramel, Chocolade, Forest Fruit, Kers, Kokos, Mango en Vanille. Naast de shakes zijn een aantal andere DieetPro producten verkrijgbaar zoals voedingssupplementen, koolhydraatarme pastamaaltijden en sauzen

Tijdens een dieet is het heel belangrijk om voldoende vitamines en mineralen binnen te krijgen. Wanneer je het weekmenu aanhoudt zou je in principe voldoende vitamines en mineralen binnen moeten krijgen. Bij een verhoogde behoefte aan vitamines en mineralen zoals in tijden van stress of vermoeidheid kan een multivitamine met voldoende B-vitamines uitkomst bieden.

Multi Totaal is een uitgebreide multivitamine met een hoog gehalte aan B-vitamines. Ook is het belangrijk om voldoende onverzadigde vetzuren binnen te krijgen tijdens een Dieet.

Visolie Forte is een zeer geconcentreerd visolie supplement dat een ideale aanvulling is op de dagelijkse inname van omega-3 vetzuren. Vooral personen die weinig vis eten hebben baat bij een visolie supplement.

Voldoende vezels tijdens een dieet is ook heel belangrijk. Bij een tekort aan vezels is Vezel Complex een makkelijke manier om het gehalte vezels te verhogen. Door iedere dag 1-2 theelepels te mengen met water of door een shake Dieet Pro, voorzie je het lichaam van voldoende vezels.

Voor personen die regelmatig trek hebben kan Glucomannan een goed supplement zijn. Wanneer je Glucomannan capsules inneemt met voldoende water ontstaat er een soort natuurlijke gel in de maag die een verzadigd gevoel geeft. 

Onze DieetPro producten 1

Meest gekocht

Volg ons op social media
Wil jij meer tips over afvallen?

Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief met tips, recepten, kortingsacties en nog veel meer!