Ovenschotel met courgette en tomaten
11-09-2020
Heerlijke vegetarische ovenschotel
Benodigdheden (2 personen)
1 ui
1 courgette
1 teentje knoflook
1 koffielepel olijfolie
1 blik tomatenblokjes
Als je extra groenten toe wilt voegen, dat mag!
Italiaanse kruiden naar smaak en wat blaadjes basilicum
Peper, 1 snufje
50 gram Fetakaas, light
een kleine ovenschaal
Bereiding:
Verwarm de oven voor op 200 graden. Snijd de courgette en de knoflook in stukjes en snipper de ui. Bak dit met elkaar in de olijfolie. Voeg de tomatenblokjes toe en breng het dan op smaak met de italiaanse kruiden en peper. Laat dit 5 minuutjes pruttelen. Doe dan alles in een ovenschaal en verkruimel hierover de fetakaas. Zet de ovenschaal in de voorverwarmde oven en bak dit nog 15 minuten. Lekker met (slim)rijst/zilvervliesrijst of bijvoorbeeld vis.