Gratis verzending vanaf €25,- - Werkdagen vóór 16:00 besteld, dezelfde dag verzonden - Avondbezorging mogelijk

Verhoog je verbranding met Groene Thee Capsules

Een wonderpil die ervoor zorgt dat je heel snel en veel kilo’s afvalt zonder dat je er iets voor hoeft te doen bestaat niet. Toch zijn er wel degelijk voedingssupplementen te koop die stoffen bevatten die de vetverbranding kunnen verhogen. Een van deze stoffen is EGCG uit groene thee extract. Deze vetverbrander werkt nog beter wanneer je het combineert met een energiebeperkt dieet of een eiwitrijk dieet zoals Dieet Pro. Hieronder leggen we uit waarom.

Als je overgewicht hebt dan is de kans groot dat je structureel meer energie (kcal) via de voeding binnenkrijgt dan dat je aan energie verbruikt. Dit overschot aan energie wordt opgeslagen als vetreserves. Deze vetreserves worden pas weer aangesproken wanneer er een tekort aan energie ontstaat, dus wanneer je meer energie verbrandt dan dat je eet of drinkt.

Iemand die bijvoorbeeld op een dag 2500 kcal eet/drinkt en maar 2000 kcal verbrandt zal ongetwijfeld zwaarder worden. Wanneer deze persoon EGCG uit groene thee zou gebruiken die de dagelijkse verbranding bijvoorbeeld met 400 kcal verhoogt, zou hij nog steeds niet afvallen. Die persoon eet immers nog steeds 100 kcal meer dan hij of zij verbrandt (2500 kcal inname en 2400 kcal dagelijks energieverbruik).

Wanneer dezelfde persoon die 2000 kcal verbruikt een energiebeperkt – of eiwitrijk dieet zou volgen en hiermee de dagelijkse inname van energie verlaagt naar bijvoorbeeld 1800 kcal, dan ontstaat er een energietekort van 200 kcal. Het lichaam zal dan gedwongen worden om het tekort van 200 kcal uit de vetreserves te halen waardoor hij zal afvallen.

Zou deze persoon daarnaast ook nog een vet verbrandend voedingssupplement zoals EGCG uit groene thee extract nemen die de dagelijkse verbranding verhoogt met 400 kcal, dan zou het dagelijkse energieverbruik van deze persoon op 2400 kcal komen te liggen. Bij een dagelijkse inname van 1800 kcal en een dagelijks verbruik van 2400 kcal ontstaat er een verschil van maar liefst 600 kcal die het lichaam uit de vetreserves zal moeten halen. Hierdoor zal deze persoon vele malen sneller afvallen en heeft het gebruik van groene thee extract in combinatie met een dieet dus veel meer effect.

De vet verbrandende werking van groene thee extract is te danken aan de stof EGCG. Er zijn veel verschillende groene thee supplementen verkrijgbaar, maar lang niet alle groene thee supplementen bevatten dezelfde hoeveelheid EGCG. Op www.dieetpro.nl zijn vanaf nu 100% biologische groene thee capsules te bestellen van het merk Nutrivian omdat deze de hoogste concentratie EGCG bevatten. 1 capsule bevat 400 mg groene thee extract met 90% polyfenolen waarvan 40% EGCG. Als je de Groene thee capsules combineert met Dieet Pro kun je het beste 1 capsule ’s morgens vroeg nemen en 1 capsules in de loop van de middag.


Nu verkrijgbaar in 2 varianten:

DieetPro Groene Thee capsules

Nutrivian Groene Thee Complex met Chroom, Choline en L-Carnitine

Verhoog je verbranding met Groene Thee Capsules 1
Volg ons op social media
Wil jij meer tips over afvallen?

Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief met tips, recepten, kortingsacties en nog veel meer!