Goulash met pompoen

Herfstige goulash!

Benodigdheden:
Ongeveer 120 gr rundvleesreepjes
1/4 pompoen
1/2 rode ui, in ringen
1/2 pot gegrilde paprika’s
100 gr paddenstoelenmix (of champignons) in plakjes gesneden.
1 eetlepel olijf olie
1 eetlepel paprikapoeder
Peper en zout
150 ml tomatensaus (bijv frito)

Bereiding:
Verwarm de oven voor op 200 graden. Snijd de pompoen in stukken (pompoen hoeft niet geschild te worden). Verhit de olie in een braadpan en bak de rundvleesreepjes kort op hoog vuur. Voeg de pompoen, uien en paddenstoelen/champignons toe en bak 5 minuten mee. Voeg paprikapoeder, peper en zout naar smaak toe. Vang het vocht op uit de pot met gegrilde paprika’s en voeg dit vocht toe aan de pan. Snijd de paprika’s in dunne reepjes en doe deze bij de goulash in de pan. Schep alles in een ovenschaal en schenk de tomatensaus er overheen. Zet de schaal ongeveer 30 min in de oven. Zorg er voor dat de goulash niet uitdroogt en schep af en toe om of leg er halverwege een aluminium folie over heen. Leuk om te serveren in een uitgeholde pompoen!

Volg ons op social media
Wil jij meer tips voor afvallen?

Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief met tips, recepten, kortingsacties en nog veel meer!