Herfstige pasta met geroosterde pompoen

Pasta met pompoen, een verrassende combinatie!

Benodigdheden:
70 gram Slim pasta spaghetti
150 gram pompoenblokjes
1/4 ui
1/2 theelepel gedroogde peterselie
Snuf peper en zout
Klein scheutje olijfolie
Een scheutje kookroom light
Half blokje groentebouillon

Bereiding:
Verwarm de oven voor op 200 graden. Leg de pompoenblokjes op bakpapier op de bakplaat. Rooster deze 30 minuten in de oven. Snipper de ui en bak deze in wat olijfolie in een (soep)pan. Voeg 250 ml water en een half bouillonblokje toe en verwarm tot het bouillonblokje is opgelost. Voeg de peterselie en driekwart van de geroosterde pompoen toe en pureer het geheel met behulp van een keukenmachine of staafmixer. Voeg een scheutje kookroom toe en roer goed door. Doe dan de overige pompoenblokjes erbij en maak het op smaak met peper en zout. Voor de smaak kun je er ook wat rucola doorheen mengen.

Volg ons op social media
Wil jij meer tips voor afvallen?

Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief met tips, recepten, kortingsacties en nog veel meer!