Minipizza met aubergine en parmezaanse kaas

Minipizza met aubergine en parmezaanse kaas 1

Verantwoord lekker! Minipizza’s!

Benodigdheden:

1 aurbergine

2 vleestomaten

1 ui

100 gram geraspte parmezaanse kaas

1 eetlepel italiaaanse kruiden

1 teentje knoflook

3 eetlepels olijfolie

 

Bereiding:

Snijd de aubergine in plakken en leg het op keukenpapier. Bestrooi ze hierna met wat zout en laat deze 30 minuten liggen. Verwarm de oven voor op 150 graden. Snijd ondertussen de tomaten in kleine blokjes, pers de knoflook uit en snijd de ui in ringen. Zet een pan op het vuur met de olijfolie, fruit de knoflook samen met de ui even aan en doe de tomatenblokjes en de italiaanse kruiden erbij. Laat het geheel even pruttelen en verdeel de saus over de plakken aubergine. Strooi de parmezaanse kaas over de pizzaatjes en bak ze in 15 minuten af.

Volg ons op social media
Wil jij meer tips voor afvallen?

Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief met tips, recepten, kortingsacties en nog veel meer!