Gratis verzending vanaf €25,- - Werkdagen vóór 16:00 besteld, dezelfde dag verzonden - Avondbezorging mogelijk

Natuurlijke ondersteuning bij gewichtsverlies

De natuur geeft ons veel kruiden die ondersteuning kunnen bieden tijdens een dieet. Zoals bijvoorbeeld Glucomannan van de Konjacplant en Groene Thee van groene theeblaadjes, maar een plant die we zeker niet mogen vergeten is de Mariadistel. Een veelzijdige plant die bekend staat om zijn leverondersteuning maar ook om zijn rol bij afslanken.

Wat is Mariadistel?

Mariadistel, ook bekend als Silybum marianum, is een plant afkomstig uit het Middellandse Zeegebied De werkzame stof in Mariadistel staat bekend als silymarine, een krachtig antioxidantcomplex dat voordelen biedt voor verschillende aspecten van de gezondheid. De lever speelt een cruciale rol in ons lichaam, vooral bij het verwerken van voedingsstoffen en het ontgiften van schadelijke stoffen. De silymarine in deze plant heeft sterke ontstekingsremmende en antioxiderende eigenschappen, die kunnen helpen bij het beschermen en herstellen van de levercellen.

Mariadistel en Gewichtsverlies:

Hoewel Mariadistel vooral bekend staat om zijn leverondersteuning, zijn er aanwijzingen dat het ook kan bijdragen aan gewichtsverlies. Hoewel het geen wondermiddel is voor het verliezen van kilo’s, kunnen de volgende eigenschappen van Mariadistel helpen bij het afslankproces:

  1. Regulering van de bloedsuikerspiegel: Mariadistel kan helpen de bloedsuikerspiegel te stabiliseren. Wanneer de bloedsuikerspiegel constant schommelt, kan dit leiden tot hongergevoelens en overeten. Door de bloedsuikerspiegel onder controle te houden, kan Mariadistel helpen om eetbuien te voorkomen.
  2. Ondersteuning van de stofwisseling: Een gezonde stofwisseling is essentieel voor het verbranden van calorieën. Mariadistel kan de stofwisseling ondersteunen, wat kan bijdragen aan een efficiëntere verbranding van calorieën.
  3. Verbetering van de spijsvertering: Mariadistel kan de spijsvertering ondersteunen en de opname van voedingsstoffen verbeteren.
  4. Mariadistel ondersteunt de leverfunctie en draagt het bij aan het ontgiften van ons lichaam. Dit is belangrijk voor het afvoeren van alle afvalstoffen die vrij komen bij de vetverbranding.

Nutrivian Mariadistel Complex is los te bestellen op de website van DieetPro of in het Detox Pakket.

Natuurlijke ondersteuning bij gewichtsverlies 1
Volg ons op social media
Wil jij meer tips over afvallen?

Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief met tips, recepten, kortingsacties en nog veel meer!