Gratis verzending vanaf €25,- - Werkdagen vóór 16:00 besteld, dezelfde dag verzonden - Avondbezorging mogelijk

Extra huidversteviging tijdens het afvallen?

Wat is collageen precies en waarom kan het zo gunstig zijn tijdens een dieet? Lees hier hoe helpt bijdragen aan een stralende huid tijdens een dieet.

Wat is collageen?

Collageen is het meest voorkomende eiwit in ons lichaam en vormt de belangrijkste bouwsteen van onze huid, botten, pezen, gewrichtsbanden en kraakbeen. Dit eiwit is verantwoordelijk voor de stevigheid en elasticiteit van onze huid en helpt gewrichten soepel te bewegen. Als we ouder worden, neemt de natuurlijke productie van collageen af, wat kan leiden tot rimpels, stijfheid van gewrichten en een algemeen verlies van elasticiteit.

Wanneer je bezig bent met een dieet en mogelijk gewicht verliest, kan je huid hierdoor worden beïnvloed, vooral als je snel afvalt. Collageen kan helpen om de huid te ondersteunen en te voorkomen dat deze verslapt of dof wordt. Collageen helpt net als de eiwitten die we gebruiken in de DieetPro shakes ook helpen om de spiermassa te behouden omdat het een goede bron van eiwitten is. Door collageen supplementen in je dieet op te nemen, kun je ervoor zorgen dat je lichaam de nodige bouwstenen heeft om spieren te behouden, zelfs als je minder calorieën binnenkrijgt.

Extra huidversteviging tijdens het afvallen? 1
Volg ons op social media
Wil jij meer tips over afvallen?

Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief met tips, recepten, kortingsacties en nog veel meer!